Hej,
Jag ville bara delge ett enkelt sätt att förändra smaken på Creme fraiche. Bred ut Creme fraichen på en kökshanduk och låt kökshanduken suga ut vätskan, det tar ca 2-4 timmar.
Smaka av den och sedan bestäm vad ni vill göra med den. Krydda upp den med kryddor, majones eller använda den tillsammans ex jordgubssylt. Creme fraichen ändrar totalt.sin egenhet från den Creme fraichen vi köper från affärshyllorna när man låter den rinna av. " Smakar som sour creme ??.
Allt för mig denna gång och glöm inte att höfta på höfterna nu när det är nyår och även höfta på med matlagningen.
Gott slut och gott nytt år till Er alla
Mvh Anders
jas653 januari 2010
Med en örtblandning så passar den till allt kött. Det är bara fantasin som sätter gränser här tycker jag.
plott8 januari 2010
Rekommenderade förska kryddor är (Färska) koriander, basilika, bladpersilja, dill, koriander lika delar. Glöm ej vitlök, salt och vitpeppar/malen// plott
Hej,
Jag ville bara delge ett enkelt sätt att förändra smaken på Creme fraiche. Bred ut Creme fraichen på en kökshanduk och låt kökshanduken suga ut vätskan, det tar ca 2-4 timmar.
Smaka av den och sedan bestäm vad ni vill göra med den. Krydda upp den med kryddor, majones eller använda den tillsammans ex jordgubssylt. Creme fraichen ändrar totalt.sin egenhet från den Creme fraichen vi köper från affärshyllorna när man låter den rinna av. " Smakar som sour creme ??.
Allt för mig denna gång och glöm inte att höfta på höfterna nu när det är nyår och även höfta på med matlagningen.
Gott slut och gott nytt år till Er alla
Mvh Anders
Med en örtblandning så passar den till allt kött. Det är bara fantasin som sätter gränser här tycker jag.
Rekommenderade förska kryddor är (Färska) koriander, basilika, bladpersilja, dill, koriander lika delar. Glöm ej vitlök, salt och vitpeppar/malen// plott