Hej!! Kan jag byta ut creme fraiche mot grädde när det gäller potatissallad??? Tacksam för svar!!
The_mama97mia9 april 2009
det beror välpå vilket recept på potatissallad du har....??? En blandning av grädde (vispad) och lite majonnäs kan vara jättegott i pot sallad.
Lenkan10 april 2009
Syrligheten som finns i creme fraiche finns ju inte i grädden
Bumbis10 april 2009
Nej, jag skulle iallafall inte göra det.
pia6110 april 2009
Du kan kanske byta ut den mot turkisk youghurt?
monac10 april 2009
eller gör en vinegrett dressing ist:)
skulle inte heller byta. möjligen passar grädde i en mimosasallad.
festmaten10 april 2009
Gräddfil i potatissallad är gott. Mindre fetthalt , men ändå den syrliga smaken.
mkfkp10 april 2009
Skrivet av bankiren den 9 apr 2009
Hej!! Kan jag byta ut creme fraiche mot grädde när det gäller potatissallad??? Tacksam för svar!!
s-8010 april 2009
Jag brukar byta ut crème fraiche (34%) mot Turkisk youghurt(10%) funkar utmärkt .Blir både smalare och billigare (gillar inte light produkter med alla tillsatser)
Hej!! Kan jag byta ut creme fraiche mot grädde när det gäller potatissallad??? Tacksam för svar!!
det beror välpå vilket recept på potatissallad du har....??? En blandning av grädde (vispad) och lite majonnäs kan vara jättegott i pot sallad.
Syrligheten som finns i creme fraiche finns ju inte i grädden
Nej, jag skulle iallafall inte göra det.
Du kan kanske byta ut den mot turkisk youghurt?
eller gör en vinegrett dressing ist:)
skulle inte heller byta. möjligen passar grädde i en mimosasallad.
Gräddfil i potatissallad är gott. Mindre fetthalt , men ändå den syrliga smaken.
Hej!! Kan jag byta ut creme fraiche mot grädde när det gäller potatissallad??? Tacksam för svar!!
Jag brukar byta ut crème fraiche (34%) mot Turkisk youghurt(10%) funkar utmärkt .Blir både smalare och billigare (gillar inte light produkter med alla tillsatser)
Gräddfil passar jättebra i potatissallad.