Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Duchesspotatis (snabba svar tack)

  • Esprite 29 december 2011

    Kan man förbereda potatismoset och låta det kallna när man gör duchesspotatis??

  • The_mama97mia 29 december 2011

    Absolut, det är bara det att det kan vara svårare att spritsa/klicka ut när det kallnat så jag föreslår att du spritsar ut medan det är varmt, sen kan det stå kallt till gratinering.

  • MosterNettan 29 december 2011

    Jag tycker det är lättare att hantera när det svalnat lite. Se till att moset är lagom fast bara. Sist när jag skulle gratinera rosor hade jag något för mycket vätska i, så när jag spritsat ut i förväg hade mina rosor blivit ganska platta.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.