Kan man förbereda potatismoset och låta det kallna när man gör duchesspotatis??
The_mama97mia29 december 2011
Absolut, det är bara det att det kan vara svårare att spritsa/klicka ut när det kallnat så jag föreslår att du spritsar ut medan det är varmt, sen kan det stå kallt till gratinering.
MosterNettan29 december 2011
Jag tycker det är lättare att hantera när det svalnat lite. Se till att moset är lagom fast bara. Sist när jag skulle gratinera rosor hade jag något för mycket vätska i, så när jag spritsat ut i förväg hade mina rosor blivit ganska platta.
Kan man förbereda potatismoset och låta det kallna när man gör duchesspotatis??
Absolut, det är bara det att det kan vara svårare att spritsa/klicka ut när det kallnat så jag föreslår att du spritsar ut medan det är varmt, sen kan det stå kallt till gratinering.
Jag tycker det är lättare att hantera när det svalnat lite. Se till att moset är lagom fast bara. Sist när jag skulle gratinera rosor hade jag något för mycket vätska i, så när jag spritsat ut i förväg hade mina rosor blivit ganska platta.