Om man har en viss yoghurt som ej är kokbar, går det då att tillsätta denna produkt innan servering när maträtten fortfarande är i kastrullen. Har nämligen köpt Garants matyoghurt men märkte att den inte var kokbar. Vill dock laga fyllda paprikor i slow cooker och undrar om den går att tillsätta strax innan servering.
Tack på förhand!
Mvh
Arez
tojve16 januari 2012
Jag TROR att det brukar funka att blanda i det när maten är någorlunda varm, men jag är inte säker. Borde gå bara man inte kokar det eller liknande. Har man i det så att det får koka klumpar det sig (som en klumpig redning).
arezm16 januari 2012
hmm...den kommer aldrig koka men däremot hällas i en varm rätt. finns det någon viss värmegräns för icke kokbara mejeriprdoukter?
Mistys17 januari 2012
Youghurt går väl aldrig att koka oavsett märke. Då "delar" den sig. Men att blanda i varmt går. Dock kan den bli mer rinnig.
halleberg117 januari 2012
slicka på den så blir den god och varm spotta ut innan servering
Hej!
Om man har en viss yoghurt som ej är kokbar, går det då att tillsätta denna produkt innan servering när maträtten fortfarande är i kastrullen. Har nämligen köpt Garants matyoghurt men märkte att den inte var kokbar. Vill dock laga fyllda paprikor i slow cooker och undrar om den går att tillsätta strax innan servering.
Tack på förhand!
Mvh
Arez
Jag TROR att det brukar funka att blanda i det när maten är någorlunda varm, men jag är inte säker. Borde gå bara man inte kokar det eller liknande. Har man i det så att det får koka klumpar det sig (som en klumpig redning).
hmm...den kommer aldrig koka men däremot hällas i en varm rätt. finns det någon viss värmegräns för icke kokbara mejeriprdoukter?
Youghurt går väl aldrig att koka oavsett märke. Då "delar" den sig. Men att blanda i varmt går. Dock kan den bli mer rinnig.
slicka på den så blir den god och varm spotta ut innan servering
Bra förslag{meeting}