Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa pånytt?

  • jash 13 maj 2011

    Hej!
    Har hört att man inte kan frysa om mat som man en gång redan tinat. Vet nån om det stämmer och om det gäller alla sorts mat? (Har främst maletköttsås i tankarna för tillfället...)

  • Gul13 13 maj 2011

    Du kan tina färsen, laga till den, frysa den, tina den, värme den och äta den.
    Men du kan inte tina färsen, laga till den, frysa den, tina den, värme den och äta den och frysa resterna igen.

  • jash 23 maj 2011

    ok. Om jag lagar t.ex. lasagne av såsen då? blir maten dålig eller är det bara smaken/konsistensen som påverkas?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.