Hej!
Har hört att man inte kan frysa om mat som man en gång redan tinat. Vet nån om det stämmer och om det gäller alla sorts mat? (Har främst maletköttsås i tankarna för tillfället...)
Gul1313 maj 2011
Du kan tina färsen, laga till den, frysa den, tina den, värme den och äta den.
Men du kan inte tina färsen, laga till den, frysa den, tina den, värme den och äta den och frysa resterna igen.
jash23 maj 2011
ok. Om jag lagar t.ex. lasagne av såsen då? blir maten dålig eller är det bara smaken/konsistensen som påverkas?
Hej!
Har hört att man inte kan frysa om mat som man en gång redan tinat. Vet nån om det stämmer och om det gäller alla sorts mat? (Har främst maletköttsås i tankarna för tillfället...)
Du kan tina färsen, laga till den, frysa den, tina den, värme den och äta den.
Men du kan inte tina färsen, laga till den, frysa den, tina den, värme den och äta den och frysa resterna igen.
ok. Om jag lagar t.ex. lasagne av såsen då? blir maten dålig eller är det bara smaken/konsistensen som påverkas?