Finns det någon som har ett recept på småländsk rökt Hackekorv.
Min mammas/mormors gamla recept innehåller en del ingredienser som är svåra att få tag på t.ex. grislunga. Jag söker nu ett förenklat recept, lite anpassat till vår tid och de ingredienser som man kan köpa i vilken matvarubutik som helst.
pama214 januari 2011
Du har troligen hittat ett recept nu, men om inte hittade jag ett lätt recept:
1,4 kg fläskfärs
140 gr korngryn (kokas i 20 min. - 140 gr är ungefär 2 dl)
6 - 7 dl vatten
1 lök
1 msk salt
1/2 - 1 tsk kryddpeppar
1/2 - 1 tsk vitpeppar
1 påse svinfjälster <_<
Finns det någon som har ett recept på småländsk rökt Hackekorv.
Min mammas/mormors gamla recept innehåller en del ingredienser som är svåra att få tag på t.ex. grislunga. Jag söker nu ett förenklat recept, lite anpassat till vår tid och de ingredienser som man kan köpa i vilken matvarubutik som helst.
Du har troligen hittat ett recept nu, men om inte hittade jag ett lätt recept:
1,4 kg fläskfärs
140 gr korngryn (kokas i 20 min. - 140 gr är ungefär 2 dl)
6 - 7 dl vatten
1 lök
1 msk salt
1/2 - 1 tsk kryddpeppar
1/2 - 1 tsk vitpeppar
1 påse svinfjälster <_<