Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Skulle det gå att göra hårda kakor, typ chocolate chip cookies, med kesella i?
Det lät ju riktigt gott, frågan är om kakorna skulle bli tillrcäkligt hårda. Slängde precis en halvtom kesella burk, skulle ha sparat och provat!
Ja, det verkar gott alltså, men undrar hur det skulle bli..
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Skulle det gå att göra hårda kakor, typ chocolate chip cookies, med kesella i?
Det lät ju riktigt gott, frågan är om kakorna skulle bli tillrcäkligt hårda. Slängde precis en halvtom kesella burk, skulle ha sparat och provat!
Ja, det verkar gott alltså, men undrar hur det skulle bli..