Jag tänkte göra en "äkta" Hollnadaisesås i kväll
Men ägggulor, smör och citron (persilja) Men det är första gången jag gör det själv och vet inte hur mycket smör varje äggula kan binda.
Tänkte ta 6 äggulor hur mycket smör behöver jag då?
anluk1 februari 2008
Till 3 äggulor har man 300 g smör (mycket smör är det). Vet inte om det bara är att dubbla isåfall blir det ju 600 g!!!! smör. Lycka till. Har aldrig gjort det själv tar alltid pulver! Bearnassås däremot har jag provat själv, men vet inte om det var värt besväret..
ooops10 mars 2008
1 äggula beroende på storlek binder i bästa fall och med lite tur 1dl. Jag chansar aldrig och räknar med halv dl.
bernit10 mars 2008
Skrivet av diddisen den 1 feb 2008
Jag tänkte göra en "äkta" Hollnadaisesås i kväll
Men ägggulor, smör och citron (persilja) Men det är första gången jag gör det själv och vet inte hur mycket smör varje äggula kan binda.
Tänkte ta 6 äggulor hur mycket smör behöver jag då?
Jag tänkte göra en "äkta" Hollnadaisesås i kväll
Men ägggulor, smör och citron (persilja) Men det är första gången jag gör det själv och vet inte hur mycket smör varje äggula kan binda.
Tänkte ta 6 äggulor hur mycket smör behöver jag då?
Till 3 äggulor har man 300 g smör (mycket smör är det). Vet inte om det bara är att dubbla isåfall blir det ju 600 g!!!! smör. Lycka till. Har aldrig gjort det själv tar alltid pulver! Bearnassås däremot har jag provat själv, men vet inte om det var värt besväret..
1 äggula beroende på storlek binder i bästa fall och med lite tur 1dl. Jag chansar aldrig och räknar med halv dl.
Jag tänkte göra en "äkta" Hollnadaisesås i kväll
Men ägggulor, smör och citron (persilja) Men det är första gången jag gör det själv och vet inte hur mycket smör varje äggula kan binda.
Tänkte ta 6 äggulor hur mycket smör behöver jag då?
Har lagt ut ett recept
/BÅ :p