Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd ingefära

  • 22 januari 2001

    Kan man göra det själv? Hur gör man?

  • 23 januari 2001

    Det är enkelt!250 g ingefäraca 1/2 dl socker4 dl citronsaftSkär ingefäran i supertunna skivor. Blanda dem med socker och citronsaft. Lägg blandningen i en kruka med lock. Häll eventuellt på mer citronsaft för saften ska täcka ingefäran. Förvaras i klylskår. Färdig att ätas efter 2 dagar.

  • keti 21 december 2009

    HUR FÖRVARA MAN FÄRSK INGEFÄRA?TACK
    KRAM KETI

  • idea_ 22 december 2009

    Skrivet av keti den 21 dec 2009

    HUR FÖRVARA MAN FÄRSK INGEFÄRA?TACK
    KRAM KETI


    Det beror på hur länge man ska förvara den, brukar lägga min i fruktlådan i kylskåpet, men sen kör jag som tv kockarna med en bit ingefära i frysen, som man kan ta fram vid behov och riva ner i saker.

  • The_mama97mia 22 december 2009

    frysa ingefära? bra tips! Men skalar du den först då förstås?

  • keti 23 december 2009

    Skrivet av mama97mia den 22 dec 2009

    frysa ingefära? bra tips! Men skalar du den först då förstås?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.