Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonbacon

  • irrevirre 21 november 2010

    Jag skall bjuda ickeköttätare på en kycklingrätt där man egentligen virar in de fyllda kycklongfileerna i bacon. Vet någon om man kan använda kalkonbacon? Blir det bra?
    Ger de samma sälta som bacon?
    Tacksam för tips!

  • Bumbis 21 november 2010

    Det kommer att bli jättebra. I Turkiet äter dom ju inte gris men det finns ägg och bacon att beställa på restaurangerna och den är just av kalkon. Hade man blundat hade man inte kännt skillnad.

  • irrevirre 21 november 2010

    Åh, vad bra!
    Tack Bumbis(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.