Jag skall bjuda ickeköttätare på en kycklingrätt där man egentligen virar in de fyllda kycklongfileerna i bacon. Vet någon om man kan använda kalkonbacon? Blir det bra?
Ger de samma sälta som bacon?
Tacksam för tips!
Bumbis21 november 2010
Det kommer att bli jättebra. I Turkiet äter dom ju inte gris men det finns ägg och bacon att beställa på restaurangerna och den är just av kalkon. Hade man blundat hade man inte kännt skillnad.
Jag skall bjuda ickeköttätare på en kycklingrätt där man egentligen virar in de fyllda kycklongfileerna i bacon. Vet någon om man kan använda kalkonbacon? Blir det bra?
Ger de samma sälta som bacon?
Tacksam för tips!
Det kommer att bli jättebra. I Turkiet äter dom ju inte gris men det finns ägg och bacon att beställa på restaurangerna och den är just av kalkon. Hade man blundat hade man inte kännt skillnad.
Åh, vad bra!
Tack Bumbis(Y)