Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kan jag göra maräng

  • mahlina 7 april 2008

    på äggvita som stått sedan i fredags? I burk med lock i kylen alltså!

  • Milla81 7 april 2008

    Lukta på den - luktar den bra är det nog ingen fara... Sen får du väl helt enkelt testa om det funkar att vispa den..

    Milla

  • GodareMat 7 april 2008

    Det är inte mer än tre dagar, så det går alldeles utmärkt att göra sjudna maränger av. Faktum är att just sjudna maränger blir bättre om äggvitorna fått stå några dagar i kylskåpet.

  • Mimmiumea 7 april 2008

    Det är inga problem har gjort maräng på ännu äldre ägg och det funkade.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.