på äggvita som stått sedan i fredags? I burk med lock i kylen alltså!
Milla817 april 2008
Lukta på den - luktar den bra är det nog ingen fara... Sen får du väl helt enkelt testa om det funkar att vispa den..
Milla
GodareMat7 april 2008
Det är inte mer än tre dagar, så det går alldeles utmärkt att göra sjudna maränger av. Faktum är att just sjudna maränger blir bättre om äggvitorna fått stå några dagar i kylskåpet.
Mimmiumea7 april 2008
Det är inga problem har gjort maräng på ännu äldre ägg och det funkade.
på äggvita som stått sedan i fredags? I burk med lock i kylen alltså!
Lukta på den - luktar den bra är det nog ingen fara... Sen får du väl helt enkelt testa om det funkar att vispa den..
Milla
Det är inte mer än tre dagar, så det går alldeles utmärkt att göra sjudna maränger av. Faktum är att just sjudna maränger blir bättre om äggvitorna fått stå några dagar i kylskåpet.
Det är inga problem har gjort maräng på ännu äldre ägg och det funkade.