Jag har 5-6 äggvitor i frysen.skulle vilja göra maränger,men vet inte om det går att vispa dem när de tinat.
Okänd16 juni 2009
Pröva får du se!
jeannettes16 juni 2009
Jag har aldrig provat själv men jag hört att det ska gå alldeles utmärkt. Du får gärna uppdatera oss om det fungerar - jag har också frusen äggvita :p
Okänd16 juni 2009
Varför fryser man in äggvitor?
annica_johansson16 juni 2009
Vad hände:o:o:o
mooseella16 juni 2009
när man använder sig av många äggulor så blir äggvitan över. då är det ok att frysa den. fungerar bra att göra maränger på sedan.(Y) Bra att ha i frysen när barnen eller barnbarnen vill göra maränger
elsa-nilsson27 januari 2011
Jag har en örtmarinerad fläskytterfile i frysen(på 800 g).Jag skulle vilja göra något gott av den och bjuda barn och barnbarn på.Fått för mig att jag vill ha något med senap och ost,men är osäker på om detta passar till örtmarinerat.Finns det någon duktig kock eller kokerska som vet?Ge mig i så fall ett recept,snälla!Jag köpte filen färdigmarinerad för ett tag sedan då det var extrapris.
Tack alla raringar som sarar!Elsa.
Amika27 januari 2011
Skrivet av elsa-nilsson den 27 jan 2011
Jag har en örtmarinerad fläskytterfile i frysen(på 800 g).Jag skulle vilja göra något gott av den och bjuda barn och barnbarn på.Fått för mig att jag vill ha något med senap och ost,men är osäker på om detta passar till örtmarinerat.Finns det någon duktig kock eller kokerska som vet?Ge mig i så fall ett recept,snälla!Jag köpte filen färdigmarinerad för ett tag sedan då det var extrapris.
Tack alla raringar som sarar!Elsa.
Inte för att jag vet vad det har med tråden i övrigt att göra, men här får du ett recept med ost och senap. :) Det går jättebra att byta filén mot ytterfilé. Det fungerar säkert med en örtmarinerad filé beroende på vilka kryddor som är med i marinaden?
Vet du hur du gör när du startar en egen tråd? Jag tänker inför framtiden om du vill fråga fler saker? :)
mvh
Jonna
Tack snälla Jonna för receptet,det skall jag pröva.
Nej,jag vet inte hur man bär sig åt när man "startar en tråd"som det visst kallas.Därför fick jag fråga på det enda stället jag hittade som verkade lämpligt att ställa frågor i.Jag blir visst aldrig klok på Matklubbens system.Finns det någon som på ett lättfattligt sätt kan förklara för mig?Tack på förhand för hjälpen!Elsa:$
Jag har 5-6 äggvitor i frysen.skulle vilja göra maränger,men vet inte om det går att vispa dem när de tinat.
Pröva får du se!
Jag har aldrig provat själv men jag hört att det ska gå alldeles utmärkt. Du får gärna uppdatera oss om det fungerar - jag har också frusen äggvita :p
Varför fryser man in äggvitor?
Vad hände:o:o:o
när man använder sig av många äggulor så blir äggvitan över. då är det ok att frysa den. fungerar bra att göra maränger på sedan.(Y) Bra att ha i frysen när barnen eller barnbarnen vill göra maränger
Jag har en örtmarinerad fläskytterfile i frysen(på 800 g).Jag skulle vilja göra något gott av den och bjuda barn och barnbarn på.Fått för mig att jag vill ha något med senap och ost,men är osäker på om detta passar till örtmarinerat.Finns det någon duktig kock eller kokerska som vet?Ge mig i så fall ett recept,snälla!Jag köpte filen färdigmarinerad för ett tag sedan då det var extrapris.
Tack alla raringar som sarar!Elsa.
Jag har en örtmarinerad fläskytterfile i frysen(på 800 g).Jag skulle vilja göra något gott av den och bjuda barn och barnbarn på.Fått för mig att jag vill ha något med senap och ost,men är osäker på om detta passar till örtmarinerat.Finns det någon duktig kock eller kokerska som vet?Ge mig i så fall ett recept,snälla!Jag köpte filen färdigmarinerad för ett tag sedan då det var extrapris.
Tack alla raringar som sarar!Elsa.
Inte för att jag vet vad det har med tråden i övrigt att göra, men här får du ett recept med ost och senap. :) Det går jättebra att byta filén mot ytterfilé. Det fungerar säkert med en örtmarinerad filé beroende på vilka kryddor som är med i marinaden?
Vet du hur du gör när du startar en egen tråd? Jag tänker inför framtiden om du vill fråga fler saker? :)
mvh
Jonna
Fläskfilé i ost- och senapssås
Tack snälla Jonna för receptet,det skall jag pröva.
Nej,jag vet inte hur man bär sig åt när man "startar en tråd"som det visst kallas.Därför fick jag fråga på det enda stället jag hittade som verkade lämpligt att ställa frågor i.Jag blir visst aldrig klok på Matklubbens system.Finns det någon som på ett lättfattligt sätt kan förklara för mig?Tack på förhand för hjälpen!Elsa:$
.