I många recept med goda röror ska man använda kesella och jag tycker inte det är gott. :'(
Vad kan man ersätta kesellan med?
Lotten_J19 maj 2008
creme fraiche, gräddfil, turkisk youghurt, vanlig naturell youghurt, vanligt a-fil....ja precis vad som helst som man gillar som är snarlikt kesella men gillar man inte alls dessa då blir det svårt.....
Heisjo19 maj 2008
Viste inte att man kunde ersätta det med vad som helst, då ska jag prova det! Tackar!
(för alla de alternativen gillar jag:))
The_mama97mia19 maj 2008
Visst är det toppen med matyoghurt? Jag är mkt förtjust i både grekisk o turkisk (på typ 1-litershinkar). Måste bara finnas hemma i kylen under grillsäsongen.
:)
anluk19 maj 2008
Skrivet av mama97mia den 19 maj 2008
Visst är det toppen med matyoghurt? Jag är mkt förtjust i både grekisk o turkisk (på typ 1-litershinkar). Måste bara finnas hemma i kylen under grillsäsongen.
:)
Håller verkligen med, den kan användas till sååå mycket och är tom god att bara äta som den är med bara lite flytande honung över. Mmmmm underbart en varm sommardag.
The_mama97mia19 maj 2008
jag vet att en del använder yoghurten till desserter med, typ halvfrusen som glass
Idéer finns många!
marwis19 maj 2008
Jag gillr den turkiska skarpt(Y)Den grekiska tycker jag är lite för sur. Har t o m ersatt lite av smöret med yoghurt då jag bakar kladdkaka. Det går jättebra!!:D
marwis19 maj 2008
Jag gillr den turkiska skarpt(Y)Den grekiska tycker jag är lite för sur. Har t o m ersatt lite av smöret med yoghurt då jag bakar kladdkaka. Det går jättebra!!:D
marwis19 maj 2008
Återigen eftersöker jag funktionen att återta meddelanden:'(
I många recept med goda röror ska man använda kesella och jag tycker inte det är gott. :'(
Vad kan man ersätta kesellan med?
creme fraiche, gräddfil, turkisk youghurt, vanlig naturell youghurt, vanligt a-fil....ja precis vad som helst som man gillar som är snarlikt kesella men gillar man inte alls dessa då blir det svårt.....
Viste inte att man kunde ersätta det med vad som helst, då ska jag prova det! Tackar!
(för alla de alternativen gillar jag:))
Visst är det toppen med matyoghurt? Jag är mkt förtjust i både grekisk o turkisk (på typ 1-litershinkar). Måste bara finnas hemma i kylen under grillsäsongen.
:)
Visst är det toppen med matyoghurt? Jag är mkt förtjust i både grekisk o turkisk (på typ 1-litershinkar). Måste bara finnas hemma i kylen under grillsäsongen.
:)
Håller verkligen med, den kan användas till sååå mycket och är tom god att bara äta som den är med bara lite flytande honung över. Mmmmm underbart en varm sommardag.
jag vet att en del använder yoghurten till desserter med, typ halvfrusen som glass
Idéer finns många!
Jag gillr den turkiska skarpt(Y)Den grekiska tycker jag är lite för sur. Har t o m ersatt lite av smöret med yoghurt då jag bakar kladdkaka. Det går jättebra!!:D
Jag gillr den turkiska skarpt(Y)Den grekiska tycker jag är lite för sur. Har t o m ersatt lite av smöret med yoghurt då jag bakar kladdkaka. Det går jättebra!!:D
Återigen eftersöker jag funktionen att återta meddelanden:'(