sitter och funderar lite över om ni känner till någon onlinelista el. liknande över beredning och parysvinn% på olika styckningsdetaljer och annat
låt säga att jag beställer kort gödkalvhare för 160kr/kg och den väger 1,5kg, efter att den är parerad så väger den vadå?
hur mycket är egentligen kgpriset på köttbiten?
om det kanske istället lönar sig att beställa parerat av köttgrossist istället när svinn och hanteringskostnad är avräknat
Tjo forat!
sitter och funderar lite över om ni känner till någon onlinelista el. liknande över beredning och parysvinn% på olika styckningsdetaljer och annat
låt säga att jag beställer kort gödkalvhare för 160kr/kg och den väger 1,5kg, efter att den är parerad så väger den vadå?
hur mycket är egentligen kgpriset på köttbiten?
om det kanske istället lönar sig att beställa parerat av köttgrossist istället när svinn och hanteringskostnad är avräknat
har ni några tankar om detta?