Har en Prima cookery stekpanna med teflon på insidan och kromad utsida, teflonet går galant att rengöra men utsidan är en riktig fettmagnet. (N)
Finns det några med en likadan panna som har något bra tips för hur man får bort det lättast, det bränner ju fasst och blir helt brunt på utsidan. Har kört med vanlig svinto ca 3 ggr men det repar ju det fina kromet. :'(
Skulle också vara kanon om det fanns något sätt man kunde förebygga det, förutom att diska utsidan varje gång dvs. :p
Tacksam för svar, MvH Andreas.
_Kockfan_6 augusti 2009
låt pannan stå i ett vattenbad med bikarbonat så ska det försvinna . efter varje användning
zudette6 augusti 2009
Skrivet av snok1 den 15 jun 2009
Har en Prima cookery stekpanna med teflon på insidan och kromad utsida, teflonet går galant att rengöra men utsidan är en riktig fettmagnet. (N)
Finns det några med en likadan panna som har något bra tips för hur man får bort det lättast, det bränner ju fasst och blir helt brunt på utsidan. Har kört med vanlig svinto ca 3 ggr men det repar ju det fina kromet. :'(
Skulle också vara kanon om det fanns något sätt man kunde förebygga det, förutom att diska utsidan varje gång dvs. :p
Tacksam för svar, MvH Andreas.
Vi har en likadan och har inga problem med att utsidan blir särskilt skitig, eller mer skitigt än "normalt"! Vi diskar insidan som vanligt med borste och utsidan med diskmedel, en disksvamp (mjuka sidan), sköljer och torkar av med disktrasan. Går nog inte förebygga på nåt sätt förutom att tänka på hur man lagar maten - undvika spill osv... (Y) Missfärgningar av värmen får man nog räkna med eftersom man använder pannan!
Har en Prima cookery stekpanna med teflon på insidan och kromad utsida, teflonet går galant att rengöra men utsidan är en riktig fettmagnet. (N)
Finns det några med en likadan panna som har något bra tips för hur man får bort det lättast, det bränner ju fasst och blir helt brunt på utsidan. Har kört med vanlig svinto ca 3 ggr men det repar ju det fina kromet. :'(
Skulle också vara kanon om det fanns något sätt man kunde förebygga det, förutom att diska utsidan varje gång dvs. :p
Tacksam för svar, MvH Andreas.
låt pannan stå i ett vattenbad med bikarbonat så ska det försvinna . efter varje användning
Har en Prima cookery stekpanna med teflon på insidan och kromad utsida, teflonet går galant att rengöra men utsidan är en riktig fettmagnet. (N)
Finns det några med en likadan panna som har något bra tips för hur man får bort det lättast, det bränner ju fasst och blir helt brunt på utsidan. Har kört med vanlig svinto ca 3 ggr men det repar ju det fina kromet. :'(
Skulle också vara kanon om det fanns något sätt man kunde förebygga det, förutom att diska utsidan varje gång dvs. :p
Tacksam för svar, MvH Andreas.
Vi har en likadan och har inga problem med att utsidan blir särskilt skitig, eller mer skitigt än "normalt"! Vi diskar insidan som vanligt med borste och utsidan med diskmedel, en disksvamp (mjuka sidan), sköljer och torkar av med disktrasan. Går nog inte förebygga på nåt sätt förutom att tänka på hur man lagar maten - undvika spill osv... (Y) Missfärgningar av värmen får man nog räkna med eftersom man använder pannan!