Jag har köpt en spruta som jag tänkte testa (en klister spruta som finns i färghandeln) Någon som testat dessa och kan rekomendera den?
Hittade en länk.
fast det var inte så mkt konkreta tips i den. Bra att du tog upp frågan Anders, dags att damma av marinadprutan således!
Marksten23 februari 2011
har också köpt en på citygross och använt den några gånger. Är köttet för hårt och kompakt så sprutar bara marinaden upp i stickhålet igen. Jag tror man ska sticka många gånger med lite tryck i sprutan.
Jag har köpt en spruta som jag tänkte testa (en klister spruta som finns i färghandeln) Någon som testat dessa och kan rekomendera den?
Hittade en länk.
http://www.google.se/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_te714gibVcI/SuV17cyV_pI/AAAAAAAAAII/cDmjPOjTFFg/s400/injicering.gif&imgrefurl=http://pelleskok.blogspot.com/2009/10/marinering-20-injicering.html&usg=__nkmqokw5jcdPeu869IZekp6gbIc=&h=337&w=301&sz=56&hl=sv&start=29&zoom=1&itbs=1&tbnid=3A47b068975fYM:&tbnh=119&tbnw=106&prev=/images%3Fq%3Dmarinadspruta%26start%3D20%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1G1GGLQ_SVSE368%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&ei=Vb9kTfikNd2X4gbi_cykBw
Jag köpte en "marinator" spruta på Citygross, men den ligger oöppnad i en låda i köket...
Tror vi har en annan tråd om sprutan, ska kolla!
http://www.matklubben.se/matprat/debattforum_3/marinad_spruta_4634.html
fast det var inte så mkt konkreta tips i den. Bra att du tog upp frågan Anders, dags att damma av marinadprutan således!
har också köpt en på citygross och använt den några gånger. Är köttet för hårt och kompakt så sprutar bara marinaden upp i stickhålet igen. Jag tror man ska sticka många gånger med lite tryck i sprutan.