Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinad spruta

  • MatAnders 23 februari 2011

    Jag har köpt en spruta som jag tänkte testa (en klister spruta som finns i färghandeln) Någon som testat dessa och kan rekomendera den?
    Hittade en länk.

    http://www.google.se/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_te714gibVcI/SuV17cyV_pI/AAAAAAAAAII/cDmjPOjTFFg/s400/injicering.gif&imgrefurl=http://pelleskok.blogspot.com/2009/10/marinering-20-injicering.html&usg=__nkmqokw5jcdPeu869IZekp6gbIc=&h=337&w=301&sz=56&hl=sv&start=29&zoom=1&itbs=1&tbnid=3A47b068975fYM:&tbnh=119&tbnw=106&prev=/images%3Fq%3Dmarinadspruta%26start%3D20%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1G1GGLQ_SVSE368%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&ei=Vb9kTfikNd2X4gbi_cykBw

  • The_mama97mia 23 februari 2011

    Jag köpte en "marinator" spruta på Citygross, men den ligger oöppnad i en låda i köket...
    Tror vi har en annan tråd om sprutan, ska kolla!

  • The_mama97mia 23 februari 2011

    http://www.matklubben.se/matprat/debattforum_3/marinad_spruta_4634.html

    fast det var inte så mkt konkreta tips i den. Bra att du tog upp frågan Anders, dags att damma av marinadprutan således!

  • Marksten 23 februari 2011

    har också köpt en på citygross och använt den några gånger. Är köttet för hårt och kompakt så sprutar bara marinaden upp i stickhålet igen. Jag tror man ska sticka många gånger med lite tryck i sprutan.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.