Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Miso-pasta, hur länge håller denna??

  • deselby 19 januari 2016

    Hej alla fans av asiatisk matlagning!
    Jag har köpt miso-pasta för att göra misosoppa i en asiatisk butik. Det står på paketet att när det öppnats bör det konsumeras "omgående." Märket (jag tror det är märket) är Okasan vit misopasta. Jag får ingen mer information från importören på deras hemsida.
    Det märkliga är nämligen att endel skriver på sina webbsidor att det kan hålla i ett år i kylskåpet?? finns det olika sorters misopasta i så fall?
    Det är liksom lite svårt att göra slut på ett halvt kilo "omgående", speciellt när det bara går åt en matsked per två dl vatten eller nåt sånt.
    Någon som vet?
    Tacksam,
    Deselby

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.