I artikeln om bl a köttbullssmet står det att man ska röra den riktigt seg. Det är fel. Bullarna riskerar att bli torra om man gör så. Arbeta alltså rå köttfärs så lite som möjligt. Tips: Rör ned kryddor och ägg redan i ströbrödröran, så blandas allt sig bra utan kraftig omrörning.
20 mars 2001
Vi skickar vidare ditt inlägg till Margareta Schildt-Landgren, vår matskribent, koksboksförfattarinna och hushållslärare som har skrivit artikeln!/Red.
21 mars 2001
Svar från Margareta Schildt-Landgren:Man måste röra samman färsen annars håller den inte ihop, utan blir somköttfärsröra. Naturligtvis skall man inte överarbeta den..../red.
22 mars 2001
JAA MAN MÅSTE FAKTISKT ARBETA FÄRSEN ORDENTLIGT ANNARS BLIR RESULTATET DÅLIGT TRO MIG JAG HAR PROVAT HÄLL I LITE SENAP SÅ LÖSER SIG ALLA PROBLEM
I artikeln om bl a köttbullssmet står det att man ska röra den riktigt seg. Det är fel. Bullarna riskerar att bli torra om man gör så. Arbeta alltså rå köttfärs så lite som möjligt. Tips: Rör ned kryddor och ägg redan i ströbrödröran, så blandas allt sig bra utan kraftig omrörning.
Vi skickar vidare ditt inlägg till Margareta Schildt-Landgren, vår matskribent, koksboksförfattarinna och hushållslärare som har skrivit artikeln!/Red.
Svar från Margareta Schildt-Landgren:Man måste röra samman färsen annars håller den inte ihop, utan blir somköttfärsröra. Naturligtvis skall man inte överarbeta den..../red.
JAA MAN MÅSTE FAKTISKT ARBETA FÄRSEN ORDENTLIGT ANNARS BLIR RESULTATET DÅLIGT TRO MIG JAG HAR PROVAT HÄLL I LITE SENAP SÅ LÖSER SIG ALLA PROBLEM