Jag åt en jätte god rätt här om dagen när vi hade städdag på våran gård. Vi åt kycklingsfile med örter på av något slag och potatisgratäng.Till det var det en sås till som var gjord på gräddfil eller creamfräsh eller yougourt eller nått och senap. Dom hade köpt in det från en cateringfirma i Gävle där jag bor och dom kalla den senapscream och jag undrar om det är någon här som hört tala som sådan. Tänkte först senap till kyckling men den var jätte god och att rekomendera.
mistralwind26 november 2007
Har inte koll på exakt vad det var du åt, men jag brukar röra ihop creme fraiche/yoghurt/ fil eller vad som finns hemma med vitlök, fransk senap, lite honung, salt och peppar (en liiten skvätt balsamvinäger ibland, men då får du vara försiktig! senapen är nog så syrlig i sig själv). Det passar superbra till kyckling, och funkar dessutom både varm som kall (fast ska du värma den kan du inte använda fil eller gräddfil, men det vet du la redan) :D
Jag åt en jätte god rätt här om dagen när vi hade städdag på våran gård. Vi åt kycklingsfile med örter på av något slag och potatisgratäng.Till det var det en sås till som var gjord på gräddfil eller creamfräsh eller yougourt eller nått och senap. Dom hade köpt in det från en cateringfirma i Gävle där jag bor och dom kalla den senapscream och jag undrar om det är någon här som hört tala som sådan. Tänkte först senap till kyckling men den var jätte god och att rekomendera.
Har inte koll på exakt vad det var du åt, men jag brukar röra ihop creme fraiche/yoghurt/ fil eller vad som finns hemma med vitlök, fransk senap, lite honung, salt och peppar (en liiten skvätt balsamvinäger ibland, men då får du vara försiktig! senapen är nog så syrlig i sig själv). Det passar superbra till kyckling, och funkar dessutom både varm som kall (fast ska du värma den kan du inte använda fil eller gräddfil, men det vet du la redan) :D