Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

"Skala" rabarber

  • Snorkfroken 1 juni 2008

    Har varit ute och hämtat dom sista rabarberna och ska skära ner dom i bitar och frysa in. Behöver jag "skala" dom innan? Eller är det bara och frysa in dom?

  • The_mama97mia 1 juni 2008

    jag tycker det beror på hur grova dom är. Fina tunna rabarber behöver sällan skalas.

  • Smulpajen 1 juni 2008

    Jag skalar nästan aldrig rabarber. Bara om de är riktigt grova. Så bara för frysningens skull behöver du inte skala.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.