Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snygg uppläggning

  • markhaga 27 december 2009

    Vad är det för nåt man "spruta" dekorera tallriken med vid snygg uppläggning? Såg på halv åtta hos mig då nån använde det. Var köper man det?

  • asasto 27 december 2009

    Gissar att det var någon typ av balsamvinäger av tjockare slag som man smetar ut på tallriken likt chokladsås på en dessert, ganska ute idag men inne för 10-15år sedan på restauranger, ser ofta lite fånigt ut ifall man överdriver.

  • mattjejen 27 december 2009

    Det e vanlig balsamvinäger som har reducerats så den inte ska va så rinnig. Den står bland vanlig balsamvinäger å heter Zeta Crema di Balsamico...
    Jättegott oxå att lägga en skiva getost på crostini (finns i påse bland kexen i olika smaker) å ringla lite krämig Balsamico över. Perfekt till ett glas me bubbel.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.