Vad är det för nåt man "spruta" dekorera tallriken med vid snygg uppläggning? Såg på halv åtta hos mig då nån använde det. Var köper man det?
asasto27 december 2009
Gissar att det var någon typ av balsamvinäger av tjockare slag som man smetar ut på tallriken likt chokladsås på en dessert, ganska ute idag men inne för 10-15år sedan på restauranger, ser ofta lite fånigt ut ifall man överdriver.
mattjejen27 december 2009
Det e vanlig balsamvinäger som har reducerats så den inte ska va så rinnig. Den står bland vanlig balsamvinäger å heter Zeta Crema di Balsamico...
Jättegott oxå att lägga en skiva getost på crostini (finns i påse bland kexen i olika smaker) å ringla lite krämig Balsamico över. Perfekt till ett glas me bubbel.
Vad är det för nåt man "spruta" dekorera tallriken med vid snygg uppläggning? Såg på halv åtta hos mig då nån använde det. Var köper man det?
Gissar att det var någon typ av balsamvinäger av tjockare slag som man smetar ut på tallriken likt chokladsås på en dessert, ganska ute idag men inne för 10-15år sedan på restauranger, ser ofta lite fånigt ut ifall man överdriver.
Det e vanlig balsamvinäger som har reducerats så den inte ska va så rinnig. Den står bland vanlig balsamvinäger å heter Zeta Crema di Balsamico...
Jättegott oxå att lägga en skiva getost på crostini (finns i påse bland kexen i olika smaker) å ringla lite krämig Balsamico över. Perfekt till ett glas me bubbel.