Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekningsgrader?

  • 21 februari 2001

    Jag har precis köpt en digital termometer. Vilken temperatur skall fisk ha för att pli perfekt - krämig och god?

  • 21 februari 2001

    Funkar det verkligen med stektermometer på fisk? Jag brukar använda den till kött men har aldrig provat på fisk.

  • 22 februari 2001

    Det går utmärkt att använda stektermometer till fisk. Det bör dock vara en digital variant, av två skäl. Ett, den är mycket smalare och förstör inte fiskköttet. Två, fisk är otroligt temperaturkänsligt. Skillnaden mellan perfekt och överstekt skiljer bara någon grad, kan vara svårt att urskilja med en vanlig skinktermometer.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.