Försvenskad tapa!4 skivor vitt brödsmör12 tunna skivor tomat8 ansjovisfiléertimjansvartpeppar3 dl riven vällagrad ostSätt ugnen på 250°. Rosta brödskivorna helt lätt. Bred lite smör på varje skiva. Lägg 3 tomatskivor på varje bröd, fördela ansjovisfiléerna, krydda med lite smulad timjan och peppar och strö över osten. Gratinera smörgåsarna mitt i ugnen i några minuter tills osten fått fin färg. Servera toasten omedelbart.
4 juli 2001
Jag tycker att det sllra godaste är vitt lantbröd som man ringlar olivolja och havssalt över. Kanske mer marinerade oliver och tomater på.
4 juli 2001
Det är rätt gott att fylla cocktailtomater med ost och basilika. Vi brukar göra små snittar med lite ost, lax eller räkor som man sedan lägger ner lite tid på att garnera snyggt. Tidigare i somras gjorde vi potatishalvor med en liten klick crème fraiche och gräslök. CA
Jag skulle vilja ha förslag på tapas!
Försvenskad tapa!4 skivor vitt brödsmör12 tunna skivor tomat8 ansjovisfiléertimjansvartpeppar3 dl riven vällagrad ostSätt ugnen på 250°. Rosta brödskivorna helt lätt. Bred lite smör på varje skiva. Lägg 3 tomatskivor på varje bröd, fördela ansjovisfiléerna, krydda med lite smulad timjan och peppar och strö över osten. Gratinera smörgåsarna mitt i ugnen i några minuter tills osten fått fin färg. Servera toasten omedelbart.
Jag tycker att det sllra godaste är vitt lantbröd som man ringlar olivolja och havssalt över. Kanske mer marinerade oliver och tomater på.
Det är rätt gott att fylla cocktailtomater med ost och basilika. Vi brukar göra små snittar med lite ost, lax eller räkor som man sedan lägger ner lite tid på att garnera snyggt. Tidigare i somras gjorde vi potatishalvor med en liten klick crème fraiche och gräslök. CA