Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tapas!!

  • 28 juni 2001

    Jag skulle vilja ha förslag på tapas!

  • 29 juni 2001

    Försvenskad tapa!4 skivor vitt brödsmör12 tunna skivor tomat8 ansjovisfiléertimjansvartpeppar3 dl riven vällagrad ostSätt ugnen på 250°. Rosta brödskivorna helt lätt. Bred lite smör på varje skiva. Lägg 3 tomatskivor på varje bröd, fördela ansjovisfiléerna, krydda med lite smulad timjan och peppar och strö över osten. Gratinera smörgåsarna mitt i ugnen i några minuter tills osten fått fin färg. Servera toasten omedelbart.

  • 4 juli 2001

    Jag tycker att det sllra godaste är vitt lantbröd som man ringlar olivolja och havssalt över. Kanske mer marinerade oliver och tomater på.

  • 4 juli 2001

    Det är rätt gott att fylla cocktailtomater med ost och basilika. Vi brukar göra små snittar med lite ost, lax eller räkor som man sedan lägger ner lite tid på att garnera snyggt. Tidigare i somras gjorde vi potatishalvor med en liten klick crème fraiche och gräslök. CA

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.