Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai vårrulledeg istället för Filodeg?

  • CAHD 13 november 2008

    Är detta ersättningsbart?
    Jag trodde jag hade filodeg men insåg att det var vårrulledeg istället.

    / C

  • Herr_Falukropp 13 november 2008

    Skrivet av eracahd den 13 nov 2008

    Är detta ersättningsbart?
    Jag trodde jag hade filodeg men insåg att det var vårrulledeg istället.

    / C


    Vårrulledeg och filodeg är i stort sett samma sak.

  • CAHD 13 november 2008

    Jag skall göra en kantarellrulle, fylla dem med frästa kantareller och gratinera dem i ugnen. Fungerar vårrulledeg lika bra i ugnen? Om jag inte minna fel så är filodeg ännu tunnare än vårrulledeg? Filodeg brukar inte det kallas 1000 blads deg? / C

  • boz1965 13 november 2008

    Nar jag gör vårrullar köper jag alltid filodeg. För att det ska bli tjockare använder jag flera blad till skalet. Och filodeg, liksom vårrulledeg, funkar alldeles utmärkt i ugn. :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.