Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tinat bacon

  • Fannie 7 mars 2010

    Hittade en förpackning bacon i frysen och nu ligger den i kylen och tinar. Min fråga är hur snabbt måste jag tillaga det? Kan baconet ligga i kylen i några dagar, eller ska det tillagas så fort det är tinat?

  • The_mama97mia 7 mars 2010

    jag brukar kunna tina upp bacon o ha i frysen några dagar ju, beror ju lite på hur "färskt" det var när du frös det.

  • boz1965 7 mars 2010

    Stek upp baconet och ha det ljummet på leverpastejmacka som våra vänner danskarna gör. Det var en "ovana" jag lärde mig under de tre åren jag jobbade i Köpenhamn.

  • Fannie 7 mars 2010

    Usch, det lät riktigt äckligt :O Men jag har ju både leverpastej och bacon hemma, så det kanske jag testar :P

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.