Har ett par flintastekar, som jag inte vet vad jag ska göra med. Grillvädret är opålitligt och tänkte använda den på annat sätt. Hittade bara ett recept på tillagning utan grillning. Finns det någon som har något tips.
Hälsningar från en idefattig Mafia
boz196527 augusti 2010
Är de marinerade eller naturella?
boz196527 augusti 2010
Man kan ju iofs grilla i ugnen också...
Memelie27 augusti 2010
Borde väl gå att göra någon god köttgryta, med ris till kanske.
mafia27 augusti 2010
En är marinerad och en är naturell
bigganv27 augusti 2010
Ska du använda båda samtidigt?
Du kan ju som sagt, grilla i ugnen, eller göra en god gryta.
Man kan ju också ugnssteka den, sedan skära den i tunna strimlor, och äta som en kebab i bröd, med sallad, lök, kebabsås, tzatziki eller vad man nu tycker om!
The_mama97mia27 augusti 2010
Jag kör i ugnen, rätt långt ned i ugn, i pappersklädd form. Snitta fettkappan ordentligt så inte flintan buktar sig. Jag har kört på 225 gr, ca 20-30 minuter, känner mig fram. Min son föredrar flinta i ugn framför grillat. Annars är ju jag grillfantast...
Har ett par flintastekar, som jag inte vet vad jag ska göra med. Grillvädret är opålitligt och tänkte använda den på annat sätt. Hittade bara ett recept på tillagning utan grillning. Finns det någon som har något tips.
Hälsningar från en idefattig Mafia
Är de marinerade eller naturella?
Man kan ju iofs grilla i ugnen också...
Borde väl gå att göra någon god köttgryta, med ris till kanske.
En är marinerad och en är naturell
Ska du använda båda samtidigt?
Du kan ju som sagt, grilla i ugnen, eller göra en god gryta.
Man kan ju också ugnssteka den, sedan skära den i tunna strimlor, och äta som en kebab i bröd, med sallad, lök, kebabsås, tzatziki eller vad man nu tycker om!
Jag kör i ugnen, rätt långt ned i ugn, i pappersklädd form. Snitta fettkappan ordentligt så inte flintan buktar sig. Jag har kört på 225 gr, ca 20-30 minuter, känner mig fram. Min son föredrar flinta i ugn framför grillat. Annars är ju jag grillfantast...