Hej.Någon som har några synpunkter eller tänkvärda tips när det gäller tillagning med varmluft jämfört med en traduítionell ugn.Vi har just inhandlat en ny ugn med varmluft och skulle uppskatta lite tips och råd.
Vixilia14 juni 2008
Hej jag har haft varmluftsugn i 9 år och är väldigt nöjd med den.
Det är så härligt att kunna baka 3 plåtar bullar på en gång,eller laga hela middagsmaten i ugnen på en gång.
Man sparar både energi och tid med den.
Du skall inte ha lika hög värme som i en traditionell ugn men det kan du läsa dig till i beskrivningen av din ugn.:D
Lycka till!
farmoringer14 juni 2008
Här är en till som är salig över sin varmluftsugn. Fast jag har bara haft min i ett halvår....
bernit14 juni 2008
Kanonbra - men använd inte så hög temperatur som i vanlig ugn
/BÅ :p
lenajeanette14 juni 2008
Om man nu bakar tre plåtar bullar samtidigt blir de verkligen jämnt gräddade?
Lindanemon15 juni 2008
I min ugn blir de det inte, så jag har återgått till att baka bullar en i taget.
Men småkakor fungerar bättre, tycker jag.
Sen är den perfekt när man gör en matgratäng som kan stå inne samtidigt med potatisklyftor elle pommes frites, eller ugnsbakade grönsaker. :)
Matglad-5415 juni 2008
:) Mina bullar blir inte färdiga på samma gång men det skiljer bara lite i tid. Men man tjänar tid på att grädda två plåtar i varmluftsugn...
Bohnke-Oslo15 juni 2008
Hej
Allting går fortare i varmluftsugn
Särskilt Mieles nys Grill och Crisp-funktion
Det blir inte så nerstänkt som traditionella ugnar med flott
enda nackdelen är att många producenter "glømmt" bort
stek.tiderna med varmluftsugn,så man får passa på
att den inte blir brännt pga att nya ugnar gjør att
stektiderna reduceras betydligt
Hej.Någon som har några synpunkter eller tänkvärda tips när det gäller tillagning med varmluft jämfört med en traduítionell ugn.Vi har just inhandlat en ny ugn med varmluft och skulle uppskatta lite tips och råd.
Hej jag har haft varmluftsugn i 9 år och är väldigt nöjd med den.
Det är så härligt att kunna baka 3 plåtar bullar på en gång,eller laga hela middagsmaten i ugnen på en gång.
Man sparar både energi och tid med den.
Du skall inte ha lika hög värme som i en traditionell ugn men det kan du läsa dig till i beskrivningen av din ugn.:D
Lycka till!
Här är en till som är salig över sin varmluftsugn. Fast jag har bara haft min i ett halvår....
Kanonbra - men använd inte så hög temperatur som i vanlig ugn
/BÅ :p
Om man nu bakar tre plåtar bullar samtidigt blir de verkligen jämnt gräddade?
I min ugn blir de det inte, så jag har återgått till att baka bullar en i taget.
Men småkakor fungerar bättre, tycker jag.
Sen är den perfekt när man gör en matgratäng som kan stå inne samtidigt med potatisklyftor elle pommes frites, eller ugnsbakade grönsaker. :)
:) Mina bullar blir inte färdiga på samma gång men det skiljer bara lite i tid. Men man tjänar tid på att grädda två plåtar i varmluftsugn...
Hej
Allting går fortare i varmluftsugn
Särskilt Mieles nys Grill och Crisp-funktion
Det blir inte så nerstänkt som traditionella ugnar med flott
enda nackdelen är att många producenter "glømmt" bort
stek.tiderna med varmluftsugn,så man får passa på
att den inte blir brännt pga att nya ugnar gjør att
stektiderna reduceras betydligt