Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vegetariskt

 • 5 april 2005

  Varför finns det så få recept på vegetarisk mat? Har en brorsdotter som jag vill bjuda på middag, hon är vegan.

 • 6 april 2005

  Hej.Varför inte testa detta, jättegott.Morotssås.4 morötter ca 250g2 dl buljong2 dl Creme Fraiche1/2 tsk salt1 krm vitpeppar1/2 tsk timjan1 dl riven lagrad ost1 dl hackade hasselnötter.Skala och skär morötterna i bitar och koka dem mjuka i buljongen, ca 10min. Kör morötter + buljong i matberedare till puré. Blanda i kastrull:Morotsmix, creme fraiche, salt, peppar, timjan och ost. Låt koka några minuter. Rör ner nötterna. Servera med färsk pasta.

 • 11 april 2005

  Lite länkar som kan vara användbara för dig?http://www.fruktogront.se/http://www.vegomums.com/http://www.mabra.info/imcms/servlet/GetDoc?meta_id=1256http://www.hertzmanfrukt.se/html/recept.htmlhttp://www.arla.se/templates/RecipeSearch.aspx?id=2123http://www.tasteline.se/...Lycka till!

 • 16 april 2005

  Hej, Matklubben är först och främst en samlingsplats eller en community för matlagningsintresserade. De flesta recepten i kokboken kommer från Matklubbens medlemmar (i dagsläget ca: 1800 recept). Om kokboken inehåller för fö recept på vetegatiskt mat så avspeglar detta nog medlemmarnas egnapreferenser. Vi vill dock gärna bli bättre så har ni några bra vegatariska recept så är det jättebra om ni har möjlighet att dela med er av dem i matpratet och i kokboken. Hälsningar Red.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.