Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hjälp! Färsk eller torkad kanelstång i Sangria??!

  • frejamichaela 20 januari 2012

    Ska göra Sangria på lördag till 30 personer.
    Har läst en massa recept och där står det att man ska ha kanelstång i.

    Men det står inget om den ska vara färsk eller torkad...?

    Någon som vet?

  • The_mama97mia 20 januari 2012

    hmmm... jag har då aldrig köpt ngn färsk kanelstång.... Bara torkad... Kanel är väl barken av trädet?

  • Amika 20 januari 2012

    Jag tror inte att det finns "färsk" kanelstång att få tag på. För som Mamamia sa så är det barken av ett träd. Så ta torkad du. :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.