Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Ska göra Sangria på lördag till 30 personer. Har läst en massa recept och där står det att man ska ha kanelstång i. Men det står inget om den ska vara färsk eller torkad...? Någon som vet?
hmmm... jag har då aldrig köpt ngn färsk kanelstång.... Bara torkad... Kanel är väl barken av trädet?
Jag tror inte att det finns "färsk" kanelstång att få tag på. För som Mamamia sa så är det barken av ett träd. Så ta torkad du. :)
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Ska göra Sangria på lördag till 30 personer.
Har läst en massa recept och där står det att man ska ha kanelstång i.
Men det står inget om den ska vara färsk eller torkad...?
Någon som vet?
hmmm... jag har då aldrig köpt ngn färsk kanelstång.... Bara torkad... Kanel är väl barken av trädet?
Jag tror inte att det finns "färsk" kanelstång att få tag på. För som Mamamia sa så är det barken av ett träd. Så ta torkad du. :)