Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pernod

  • 5 september 2000

    Jag har fått en flaska Pernod av en kompis som tycker att jag ska skaffa mig lite franska vanor... Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den!Hjälp mig, han förväntar sig att flaskan har lättat något vid nästa besök....

  • 5 september 2000

    Som dryck häller du upp ett par centiliter (eller mer efter smak) i ett glas och fyller upp med vatten. Pernoden (och Pastis) blir gå mjölkaktig, som ouzo.Prova att flambera havskräftor i Pernod, de får en otroligt trevlig smak. Häll lite Pernod på fisk om du ugnssteker den.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.