Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittat ett gott recept till som måste prövas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Halvtina fisken om den är fryst. Skär fisken i bitar och lägg den i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Blanda grädde, nötter och ädelost och bred ut över fisken. Stek fisken i nedre delen av ugnen i 20-25 min.
  2. Servera med kokt ris blandat med broccoli.

Kommentarer (1)

  • Peppa 28 maj 2012

    Verkligen jättegott och enklare än så här kan det väl inte bli. Jag hade inga nötter hemma men det gick precis lika bra ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.