Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmustgranité

 
  • Tid: 5 timmar 10 minuter
Skriv ut

Uppfriskande mellan olika maträtter eller god som drink.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop vatten, socker, citronskal och saft. Sila saften. Tillsätt äppelmust och eventuellt calvados eller konjak. Frys in saften i rostfri bunke. Rör om i bunken varje timme med en ballongvisp, totalt 5-6 timmar, tills det har bildats fina iskristaller. Servera med äppelklyftor i botten av varje glas och eventuellt en kvist rosmarin.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.