Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ärtpannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker och annorlunda efterrätt som är vacker att bjuda på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud ärtorna i vatten ca 5 minuter. Häll av vattnet och kör ärtorna till mos med mixerstav. Mixa i grädden. Häll ärtmoset i en kastrull, rör ner vaniljsocker och gelésocker.
  2. Koka upp och sjud 1 minut. Rör i limeskal och fördela moussen i snygga glas. Låt stå i kylen någon timme tills pannacottan satt sig.
  3. Passera de färska bären genom en sil. Fördela såsen över pannacottan. Servera med små ärtor och bär på en tandpetare i desserten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.