Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Akvavitsill

 
Skriv ut

En klar sill är ett måste

Ingredienser

Instruktioner

Koka ingredienserna till lagen. Låt lagen puttra i 10 minuter. Låt kallna. Skala och hacka rödlök, schalottenlök och purjolöken. Varva filéerna med löksorterna och häll den kalla lagen över och akvaviten. Täck över och ställ kallt i 3-4 dygn. Skär upp sillen ioch dekorera med hackad rödlök och skivad morot. Häll över lite lag och några droppar akvavit till. Några droppar olja gör sillen härligt blank.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.