Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Albansk/Bosnisk Lang

 
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket god kräm att doppa varmt, krispigt bröd i. Kan inte beskriva hur otroligt gott det är!!! Jag brukar använda en tom pepparkaksburk eller liknande att laga (lang) i. Förvara (Lang) i kylskåpet högst 1 vecka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek (grilla) paprikorna på en spisplatta på högsta värme. När dom fått ett svart/brunt skal skölj då under kallt vatten. Skala av skinnet på paprikorna.
  2. Blanda alla ingredienser i bunken, lägg sedan i paprikorna hela, eller dela dem i bitar. Gör samma sak med gurkan, skär den i 1 cm tjocka tärningar. Tycker man inte om starkt så går det även bra med vanliga paprikor.
  3. Använd ditt favorit bröd att doppa i. Jag brukar dricka te till. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.