Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananas-coleslaw

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Syrlig och frisk ananas passar bra till den milda vitkålen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen fint, använd gärna osthyvel. Lägg den i kallt vatten ett par timmar så att den blir krispig. Låt den sedan rinna av ordentligt.
  2. Skiva salladslöken fint. Blanda vitkål, salladslök och avrunnen krossad ananas.
  3. Rör samman majonnäs och gräddfil i en stor skål. Vänd ner vitkålsblandningen. Krydda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.