Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ancho-madeirasås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hos ICA var den kombinerad med viltkryddad oxfilé.

Ingredienser

Instruktioner

Sås: Skala och finhacka schalottenlöken. Fräs löken i smör utan att den tar färg. Tillsätt ancho-chili/ancho-chilipulver, madeira, rött vin och fond. Koka tills ca 1/3 återstår, det tar ca 45 minuter. Sila såsen. Tillsätt grädden och koka ihop 5-10 minuter. Smaka ev av med rå-/rörsocker och salt. Red ev såsen med majsstärkelse.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.