Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ardennersallad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lyxig, god, ja, alldeles, alldeles underbar!

Ingredienser

Instruktioner

Smula chevréosten på ett fat. Skölj och rensa salladen, riv romansalladen. Skär tomaterna i halvor. Finhacka schalottenlöken. Blanda salladen i ett stort salladsfat/skål. Strö över skinkan riven i strimlor, sedan tomater, schalottenlök och chevréosten. Strö över pinjenötterna. Drissla över balsamvinäger och olivoljan. Smaka av med salt, peppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.