Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arrakbål

 
Skriv ut

Har inte provat denna bålen ännu. Ingredienserna får en att säga Hm.

Ingredienser

Instruktioner

Häll rom och arrak i en gryta. Tillsätt socker, citronskal och den kluvna vaniljstången. Värm upp, men låt det inte koka. Värm upp mjölken i en annan gryta. Inte heller den får koka. Ta båda grytorna från värmen och häll över mjölken i spritgrytan. Fiska upp vaniljstången och citronen. Vispa bålen tills den skummar. Arrakbål serveras i små bålglas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.