Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arrakbollar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Godare än köpta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner kexen, gärna i en matberedare. Rör i det rumsvarma smöret, sockret, kakaon och eventuellt vaniljen.
  2. Smaka av med punsch eller arrak. Rulla till matskedsstora kulor som du vänder i strössel. Låt bollarna ligga svalt innan de serveras. De går även bra att frysa.

Kommentarer (2)

  • irko 13 september 2008

    Nu har jag provat dessa Arraksbollar och de blev jättegoda men jag tycker man gott kan ta 4-5 msk arrak annars blev smeten torr märkte jag!

  • bikbok 12 juni 2009

    Älskar arraksbollar så ska testa dessa :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.