Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Auberginesauté

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gör gärna sautén 1-2 dagar i förväg. Den blir bara godare om den får mogna i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär auberginen i knappt 1 cm tjocka skivor. Pensla skivorna med olja. Stek dem guldgula på medelstark värme i en stekpanna under lock ca 3 minuter per sida. Salta och låt rinna av på hushållspapper.
  2. Skala och skiva löken. Kärna ur och hacka paprikan. Skiva tomaterna. Fräs grönsakerna var för sig i olivolja.
  3. Varva aubergine, lök, paprika, tomat och dill i en ugnssäker form. Ringla över vattnet och tillaga mitt i ugnen 5-8 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.