Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconpotatismajo

 
Skriv ut

En både krämig och kryddig potatissallad som passar perfekt till allt grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconet i bitar. Skala och grovhacka löken. Stek bacon och lök till baconet fått fin färg och löken mjuknat. Låt rinna av på hushållspapper.
  2. Skär potatisen i tjocka skivor. Strimla sockerärterna.
  3. Blanda majonnäs och gräddfil och krydda med cajunkrydda, salt och peppar. Vänd ner bacon, lök, potatis och sockerärter.
  4. Servera till köttet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.