Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bäckakällans aptitbit

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en god liten smörgås på kvällskvisten! Även om ansjovis inte är min speciella passion, är det många som älskar den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskär brödet, rosta det lätt och bred med litet matfett. Du kan också steka dem hastigt om du hellre vill det.
  2. Finhacka löken, blanda med tomatpuré och små bitar av ansjovisen och fördela röran på brödskivorna. Dela varje ostskiva (de ska alltså vara rejält tjocka) i två stavar och lägg dem i kors över smörgåsarna.
  3. Sätt in dem i 275° varm ugn och gratinera tills osten smält ned och fått fin färg, ca 8 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.