Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baguettebåtar

 
Skriv ut

Bröden blir läckert varma och knapriga om du lägger dem på folie. Då slipper du dessutom en massa onödigt os. Suveränt gott till korv och köttbullespett (se annat recept)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela en stor baguette på mitten. Dela därefter varje halva 2 gånger på längden – resultatet blir 8 båtformade bröd. Lägg smöret på ett fat och mosa i örtkryddorna och den pressade vitlöken med en gaffel, krydda ev med salt och peppar.
  2. Fördela örtsmöret på bröden. Riv av 8 bitar aluminiumfolie och forma en liten båt längs varje bröd – ovansidan ska vara öppen. Grillas till brödet får fin färg. Om man gör dessa bröd samtidigt som korv och köttbullespetten så lägg spetten och bröden på grillen samtidigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.