Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bajonnäs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Om du gillar bearnaise så måste du testa att göra detta. Det är en kall sås och i grunden är det hemmagjord majonnäs som kryddas med dragon och sambal oelek. Passar perfekt till en saftig köttbit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Alla ingredienser skall vara rumstempererade
  2. Blanda äggula, senap och vinäger.
  3. Vispa sedan i oljan droppvis.
  4. När all olja är nedvispad och konsistensen är majonnäsig smaka då av med sambal oelek, dragon, salt och ev. mer dijonsenap och vinäger.

Kommentarer (1)

  • 7201 26 juli 2010

    Måste testas.....Låter kanon....I LOVE BEA..... Lovar att återkomma när jag testat.. Sussi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.