Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banancurrykyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i omkring 16 bitar, släng ryggrad och den feta gumpen. Bryn de saltade, pepprade bitarna i smöret i en tjockbottnad gryta tillsammans med svampbitarna.
  2. Sänk till svag värme och låt curryn fräsa med en minut, den får inte brännas. Strö på mjöl, späd med grädde och mjölk. Sjud under lock 15 minuter.
  3. Skala och skiva bananen och vänd ner bitarna strax före servering. Strö också över jordnötterna, avsköljda om de är saltade, eller bjud dem brevid tillsammans med ris.
  4. Salladstallrik passar före eller efter huvudrätten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.