Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankolatårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det här är en marockansk tårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Placera en oöppnad burk sukret kondenserad mjölk i en kasterull med vatten. Låt den stå på värmen i 3 timmar, och mjölken blir till kola!
  2. Krossa kexen och blanda med smör/margarin. Trycka kex/smörblandingen ut i en pajform Dela banan i skiver och fördela på kexen, häll den varma kolan över. Spritsa grädde på toppen.

Kommentarer (1)

  • un13rore 28 april 2010

    Hur mycket grädde ska det vara? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.