Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barbecuekyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Koka gärna kycklingen dagen innan det är dags att grilla.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kycklingen i en kastrull. Tillsätt grovhackad ingefära, chili och vitlök. Fyll upp med vatten så att det täcker kycklingen. Tillsätt resterande ingredienser. Koka kycklingen tills den är 70 grader vid det tjockaste stället, ca. 30 minuter. Lyft upp kycklingen och koka ner buljongen till ca. 1 dl. Sila. Du har nu en fantastisk glaze. Dela kyclingen i sex bitar eller trä upp på spett. Pensla med glaze och grilla tills ytan får en vacker färg och kycklingen har blivit genomvarm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.