Ännu en sallad som är idealisk när sommarvärmen tar bort lusten att laga mat. Vi är lyckliga innehavare av en balkong som man kan sitta ute och äta på. När det beger sig fäller vi upp vårt grönvitrandiga parasoll där ute, dukar upp den här salladen riktigt kylskåpssval, tar fram färskt, vitt frasigt bröd och någon god ost till, en god dryck och sen ... sen bara NJUTER vi.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
OK, har jag fattat det här rätt nu - man blandar i skinkan o dillen i såsen? Vad gör man sen - ska man även blanda i gurka, paprika, sallad o ägg i såsen?? Eller ska det blandas i hop för sig o sen häller man över såsen? Ursäkta om jag verkar lite trögfattad... men det låter verkligen gott!!