Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Berts bantarsemla

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En underbart god semla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Honung tas i degen efter smak och tycke.
  2. Blanda ihop ingredienserna till degen och låt den jäsa 30 min. Forma till 16 bullar och låt jäsa ytterligare en stund.
  3. Grädda i 200º tills bullarna får fin färg, ca 10 min. Låt svalna.
  4. Blanda ihop mald sötmandel, honung eller agavesirap och grädde med inkråmet av bullarna.
  5. Lägg i fyllningen i bullarna och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.